onsdag, november 26, 2008

För den sanne Chateauneuf du Pape fantasten!

Nästa års givna Julklapp?Klicka här.

Vad säger man? Imponerande!


För den som inte kan vänta tills boken publiceras – rekommenderas under tiden Søren Gudiksen helt fantastiska hemsida om distriktet. Jag tycker inte det finns en bättre källa till information än denna. För er som ännu inte upptäckt den rekommenderas ett besök genom länken här.


9 kommentarer:

Frankofilen sa...

Jag upptäckte också den här. Ser mycket fram mot den - funderar på att förbeställa men väntar nog på lite prisupggifter hos näthandlarna först...

Mina Vinare sa...

Jag kan knappt bärga mig. Känner redan hur boken ligger fint i händerna och är omöjlig att sluta bläddra i. Har inte köpt mycket vinböcker på senare tid men denna kommer jag att ”klippa” så snart det går.

/ MV

Jos sa...

Läste om det på Bulletin Board, - klart köp!

Mina Vinare sa...

Hej Jos!

Ja, samma här. Jag brukar följa BB dagligen och snappade upp det där igår under dagen. Det roliga är att man nu äntligen fått en förklaring till Harry Karis intensiva CndP engagemang. Jag har aldrig fattat att han höll på med en bok. Däremot har jag länge undrat varför han så intensivt har rapporterat från distriktet och olika producenter. Ett tag undrade jag om han var vinimportör eller liknande. Nu faller ju allt på plats.

Ha det så bra!

Anonym sa...

Klart intressant. Har du köpt boken i Danmark.

Anonym sa...

Hmm så går det när man är för snabb, boken "finns" inte än. Min ivrighet går före, som en god vän sa R T F M = Read the Fuckin Manual.

Jos sa...

Jo jag följer väl inte dagligen men jag har i alla fall märkt att mycket info om CdP kommer från Harry! Och lite avis blev man ju när han beskrev att han var runt och drack fatprover överallt ;)

Mina Vinare sa...

Till Anonym!

Eller fort och fel som vi säger i min bransch!

Ha det bra!

Mina Vinare sa...

Hej Jos!

Jodu, man kanske skulle skriva en bok ; )

Hej då!