söndag, mars 03, 2013

Smärta…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Går inte att se klippet?
Mattias

Stefan Wikström sa...

Hej Mina Vinare

Hittade inte din e-post på din blogg så vi kontaktar dig denna vägen.
Vi på gottattdricka.se tycker att du har en mycket välskriven, aktuell och intressant blogg och vill gärna att du börjar skriva hos oss!

Vi lanserade nyligen vår bloggportal www.tillagat.se för matintresserade och nu lanserar vi en helt ny bloggportal för alla er dryckesintresserade.
Gottattdricka.se blir en dryckesportal med utvalda bloggare och editorer med ett brinnande intresse för dryck och allt däromkring.
Vi kommer att täcka för alla smaker och intressen och även ha specialavdelningar för er som bloggar om vin, öl och whiskey. Gottattdricka.se ska bli den naturliga mötesplatsen för dryckesintresserade.

Varför?
En riktigt god anledning att blogga för Gottattdricka.se är att vi ger dig 50 % av annonsintäkterna din blogg genererar, vi tycker att det ska löna sig att ha en framgångsrik blogg! Portalen kommer genom sättet den är byggd på, att öppna upp din blogg för en större publik och ge dig massor av nya läsare. Vi kommer även att bjuda in till exklusiva event och dryckesprovningar för våra bloggare tillsammans med våra samarbetspartners, ordna drinktävlingar i anslutning till produktnyheter och mycket mer.

Tycker du att detta låter intressant för dig? Hör gärna av dig om du har några frågor redan nu.
Vår bloggplattform gör det möjligt för oss att enkelt flytta över hela din blogg med innehåll, bilder, kommentarer etc. Du behöver således inte oroa dig över att förlora något innehåll från din tidigare plattform.
Hoppas vi för höra av dig och fortsätt med bloggandet.

Mvh,
Stefan Wikström
Chefredaktör
E-post: stefan.w@gottattdricka.se

Mina Vinare sa...

@ Mattias, jag ser klippet men kanske inte det går på Mac.

@ Stefan, låter ju spännande men det är nog inget för en glad amatör som mig.

Anonym sa...

Mac?
Iphone :)
Mattias