lördag, februari 12, 2011

Var det bättre förr?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja!

/J

Ulrik sa...

Du menar förr, innan Parker gav upp Californien, för att bara fokusera på BDX och Rhône?

;-)

Anonym sa...

Absolut - lysande låt, Pete Townshend briljerar :D

Magnus Reuterdahl

Ruso sa...

Ju förr desto bättre heter det ju. Det här är en av de få lpn som jag köpte på CD. Who´s Next är grym. Men, Coldplay spöar det mesta i min värld och inte fullt så gamla Eurythmics som iallafall kom 15-20 år senare. Mycket från förr håller inte måttet om man slår av nostalgiknappen. Men det är skönt att ha den påslagen.

Mina Vinare sa...

Hej!

Kul att fler gillar det här. Youtube är en helt fantastisk källa av underbara musikklipp att frossa i. Kanske dags att skippa vinbloggandet ; )

Tänk att när jag var ung framstod detta som både farligt och upproriskt av min föräldrageneration. Idag framstår det som ganska harmlöst och småmysigt. Samtidigt är det så genialiskt och bra att det känns som om inget nytt kommer att bli bättre eller mer omvälvande. Vet ärligt talat inte vad mina barn ska chocka mig med.

Håller med dig Magnus – Townshend är riktigt cool!

Ruso – visst ska man se framåt och inte bakåt. Fast när det kommer till musik är det svårt. Coldplay är bra och det finns massor med ny spännande musik men det dröjer innan de blir klassiker.

Ulrik – får nog köra ett nytt musikinlägg med Hoola Bandoola Band - du vet låten ”Vem kan man lita på?”

Det känns urtrist att Parker uppenbarligen börjar dra sig tillbaka. Kul med lite nya omdömen på äldre årgångar men jag hade hellre sett att han höll fast vid Kalifornien. När han släpper Rhône är det dags att lägga ned. Om inte Jeb Dunnuck tar över förståss!

/ MV

MMM sa...

Det känns som att det är Neal Martin som kör hela showen för tillfället på ERobertParker. Undras om det inte är han som är utsedd som kronprins inför den dagen Parker drar sej tillbaka helt?

Mina Vinare sa...

Hej MMM!

Håller med om att Neal Martin är enormt aktiv men jag får nog ändå känslan av att det är Antonio Galloni som är kronprinsen. Vet faktiskt inte vilket som är värst…

Med Parkers framtida avgång går en epok i graven – så är det bara. För min del finns det då intressantare alternativ som Halliday, Tanzer (IWC) och kanske rentav Allen Meadows (Burghound).

För mig är The WA lika med Robert Parker och den dagen han inte längre styr skutan tror jag att det blir lite lamt.

Visst är det hemskt att en person kan ha så stor betydelse men för mig är det så mycket enklare att förlika mig med hans omdömen än de övriga medarbetarnas. Samtidigt kanske vinentusiasterna vinner på det hela med mindre hysteri och poängjagande?

Ha det fint!

/ MV