söndag, januari 23, 2011

När inga ord behövs!

Jag vet att detta är en vinblogg men när musiken blir viktigare än drycken går det inte att låta bli…

Jag hoppas att ni njuter lika mycket som mig och visst är det värt 100 poäng!

8 kommentarer:

Rara droppar sa...

Kort sagt.....Lysande

Mina Vinare sa...

Hej!

Jag tillhörde belackarna när Lisa Ekdahl slog igenom med sin vispop och tyckte att det mesta var fånigt. Efter ett tag insåg jag att ganska mycket var bra och när jag sedan fick höra hennes jazzplattor med Peter Nordahl blev jag såld. Musikalisk är hon sannerligen och en gudabenådad sångröst har hon.

Fin sida du har och mycket Bourgogne förstår jag!

Ha det bra!

/ MV

Rara droppar sa...

Jag har en nästan fånig svaghet för spröda, utlämnande kvinnoröster. Blev inspirerad, så nu strömmar Ekdahls röst ut här i rummet.

Mmm...hamnar så lätt i Bourgogne. Det blir liksom enklast så när både jag och sambon har smakpreferensen där.

Micke sa...

Jag blev tagen. Det här är ju riktigt bra. Stort tack för den insikten.

Anonym sa...

klart man njuter av detta!

Ha de gott

/Johan

Anonym sa...

Lisa Ekdahl i all ära men jag säger bara Sophie Zelmani :)

Peter

Anonym sa...

Hihi! Väntar fortfarande på det som rubriken utlovar, "när inga ord behövs."

Detta inlägg: 40 ord

Föregående inlägg: 4 437 ord

:-)

Mina Vinare sa...

Hej igen Rara Droppar!

Ska följa din sida. Även om man kanske får intrycket av att jag inte gillar Bourgogne när man läser min blogg så är det inte korrekt. Jag är faktiskt väldigt förtjust i Pinot Noir och det var länge min favoritdruva. Tyvärr tappade jag intresset för druvan för ett antal år sedan men skulle gärna vilja hitta tillbaks igen. Dessutom är Bourgogne så snårigt och komplicerat att sätta sig in i vilket utgör en barriär. Har under flera års tid sagt att nu är det dags för Pinot men sedan aldrig riktigt kommit igång. Kanske i år…

Kul att musikinslaget inspirerade och gick hem!

Till Micke, Johan och Peter så vill jag bara tacka för kommentarerna och tipsa om albumet med samma titel som låten i inlägget. Riktigt bra faktiskt. Sedan håller jag med om att Sophie Zelmani är lysande och hennes debutskiva gick varm i CD spelaren när den släpptes.

Till Anonym så ska jag villigt erkänna att jag faktiskt slogs av samma tanke men kunde ändå inte låta bli att skriva några rader. Håller med om att rubriken blev lite tokig med tanke på dess innebörd. Ibland kliar det kanske lite för mycket i fingrarna. Vet i tjyven om jag skulle klara ett inlägg utan ord. Känns som jag alltid måste förklara mig.

Ha det fint!

/ MV